بنر اطلاعیه سلوا

هفتمین عامل مرگ‌ و میر بشر

1397/08/26   4,085

دیابت یا مرض قند یکى از شایع‌ترین بیمارى‌هاى خاموشی است که تبعات جسمی، روانی و اجتماعی فراوان دارد. مجمع عمومی سازمان ملل در ۲۰ دسامبر ۲۰۰۶ با  تصویب قطعنامه برجسته و منحصر به فرد، دیابت را "یک بیماری مزمن و ناتوان کننده با هزینه های هنگفت“ معرفی کرد که خانواده‌ها، دولت ها و کل جهان با آن مواجه است.

سازمان جهانی بهداشت بیماری قند را یکی از عوامل اصلی نابینایی، نارسایی کلیه، سکته‌ قلبی و مغزی و قطع عضو در نیمه‌ پایینی بدن برشمرده و پیش‌بینی می‌کند که این بیماری تا سال 2030 به هفتمین عامل مرگ‌ومیر بشر تبدیل شود.

14 نوامبر یا ۲۳ آبان روز جهانی دیابت نامگذاری شده است. هدف از نامگذاری چنین روزی افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با علل، عوارض، پیشگیری و درمان این پدیده روزافزون است. برای اعلام تصویب روز جهانی دیابت  از سوی سازمان ملل و نیز جهت تأکید بر مبارزه برای پیشگیری از دیابت، استفاده از یک دایره به عنوان نشان «همه با هم علیه دیابت»، تصویب  شد. دایره آبی دیابت، نشان اتحاد جهانی برای مبارزه علیه دیابت است!   

سلوا هم از آنجایی که همیشه به فکر سلامت افراد جامعه بوده و هست در سبد خود محصولات خاص و ویژه ای دارد که کاملاً برای افراد دیابتی مناسب بوده و برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری جایگزین مناسبی برای بسیاری از مواد غذایی دیگر می باشد، از جمله این محصولات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- عسل ۵ ستاره سلوا با میزان ساکاروز بسیار کم و بدون شکر و کلسترول

 

 2- حلوا ارده با شیره و ارده شیره سنتی که در تولید آنها به جای شکر از شیره انگور استفاده شده است.

 

3- شربت سیب سلوا که صد در صد طبیعی و بدون هیچ گونه ماده افزودنی و شکر تولید می شود.

 

4- ارده عسل که از ترکیب ارده و عسل طبیعی ساخته شده است.

 

5- سکنجبین عسلی که به جای شکر از عسل برای شیرین شدن استفاده شده است.

 

6- کوکی خرما گردو که از شیره خرما به عنوان شیرین کننده استفاده شده است.

 

پیروی از یک برنامه غذایی مناسب شامل مصرف سبزی ها و میوه ها ، حبوبات ، نان و غلات سبوس دار و همچنین لبنیات کم چرب  در اندازه مناسب باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت می شوند.  علاوه بر عوامل ارثی ، اضافه وزن و چاقی نیز در ابتلا به دیابت نقش دارد و پیشگیری از اضافه وزن و چاقی می تواند شانس ابتلا به دیابت را کاهش دهد.  

بنابراین اولین قدم درکنترل دیابت،تغذیه صحیح است اگر بیماری دیابتی با پیروی از  یک رژیم متعادل به وزن مناسب برسد از افزایش قند خون جلوگیری  می شود.  رژیم غذایی،ورزش،کنترل وزن و درصورت نیاز داروها از راه های اصلی کنترل دیابت هستند . افراد مبتلا  به دیابت بایستی روزانه به شکل متنوع ازگروه های مختلف مواد غذایی استفاده کنند تا مواد معدنی و ویتامین ها و فیبر غذایی که نقش مهمی در کاهش جذب قند در روده دارد،  به مقدارکافی به بدن آنها برسد.

شعار روز جهانی دیابت سال 1398 «از خانواده خود محافظت کنید» است پس با اصلاح روش تغذیه، می‌توانید دیابت را مهار کنید. تندرستی ارتباطی مستقیم با روش تغذیه دارد.

دیابت

-

قند

-

مرض قند

-

عسل