ترشی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که در فصل زمستان و هنگام صرف ناهار و شام بسیار لذت بخش است.
یکی از ترشی های پر طرفدار این فصل ترشی زمستانه نام دارد که به سالاد زمستانه نیز معروف است.
در طرز تهیه این ترشی از آب گوجه و سبزیجات استفاده میشود که بسیار پرخاصیت بوده و برای خانم هایی که به تنوع در تهیه ترشی ها علاقه مند هستند پیشنهاد میشود.
ترشی سالاد زمستانه که اواخر پاییز و برای فصل زمستان تهیه میشود بسیار بسیار خوشمزه بوده و در سر هر سفره طنازی خودش را به همراه دارد به شرطی که کاملا جا افتاده باشد.
این ترشی با استفاده از گل کلم، فلفل دلمه، هویج، فلفل سبز و قرمز، سرکه خانگی، ادویه جات معطر، نمک، سیاه دانه و گوجه و بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و افزودنی تهیه میشود که هر کدام از این سبزیجات دارای خواص زیادی هستند.
مثلا:
گل کلم منبع خوبی از فیبر رژیمی محسوب شده که برای هضم بهتر غذا از اهمیت اساسی برخوردار است.
فلفل دلمهای علاوه بر اینکه سرشار از ویتامینهاست طعم خوب و دلچسبی نیز به غذاها میبخشد.
با خوردن هویج به اندازه کافی ویتامین A دریافت و به دنبال آن پوستی شاداب خواهید داشت و از پیری زودرس جلوگیری میکنید.
فلفل سبز و قرمز در انواع خشک و تازه فواید زیادی برای سلامتی، لاغری، سرماخوردگی و پوست و مو دارد.